Complements


PERSIANES

 

MALLORQUINES

El producte mallorquina d’alumini és un element de protecció solar ja que, com a complement de la finestra, permet reduir l’impacte de calor en els espais de l’habitatge en contacte amb l’exterior i, per conseqüència, reduir el consum d’energia notablement. A més, no només millora l’aïllament tèrmic, sinó que també incrementa la privacitat a la seva llar. La mallorquina d’alumini es presenta en lama mòbil, en lama fixa o corredisses. Amb la lama mòbil, es pot regular la ventilació i l’entrada de llum segons cada moment del dia.

 

PORTICONS

El PORTICÓ són unes petites portes incorporades tant a l’exterior o a l’interior de la finestra mitjançant frontisses que tenen funcions semblants a la persiana: impedeix el pas de la llum o la calor a més de protegir la finestra. no permet el control d’entrada de llum, però si ens permet tenir més seguretat com a tancament.
Els materials més comuns de fabricació de les porticons són: Alumini, PVC.

 

MOSQUITERES

El sistema més difós, pràctic i econòmic per a la protecció de portes i finestres.

Amb les nostres mosquiteres protegirà la seva casa de qualsevol insecte, amb la millor qualitat i millor disseny del mercat.

El nostre producte consta de diversos models amb diferents característiques per a cadascun dels casos i llocs específics. Disposem d’una àmplia gamma de colors i acabats, tant en enrotllables com en prisades.

AUTOMATISMES

La instal·lació d’un motor o motorització de persianes ens proporciona una sèrie d’avantatges en comparació a l’accionament manual.
Un dels avantatges més evidents dels motors és, sens dubte, la comoditat que proporcionen les persianes motoritzades, ja que convertim la feina de pujar o baixar una pesada persiana en un gest tan fàcil com clicar un botó.
Un altre dels avantatges que tenen les persianes amb motor és l’estalvi en avaries, ja que en no necessitar recollidors, politges, discos, ni cintes, estalviem en recanvis i desgasts.
Hem de destacar també que les persianes amb motor són molt més duraderes que les que s’accionen amb cinta, ja que independentment la persona que accioni el pulsador, la persiana sempre pujarà i baixarà a la mateixa velocitat sense donar estirades brusques innecessàries.
Instal·lem sistemes de motorització en PORTES i pràcticament en qualsevol tipus de PERSIANA. No és necessari el canvi de la persiana si està en bon estat.

A ningú li agrada baixar del cotxe quan està plovent o en la foscor per simplement obrir el garatge. Amb els automatismes de porta de Hörmann té sempre “pas lliure”, ja que pot obrir tant la porta de garatge com el cancell d’entrada de forma ràpida, còmoda i segura des del cotxe amb l’emissor manual. Amb el còmode i ràpid SupraMatic, l’econòmic ProMatic, així com amb el ProMatic, l’automatisme per a garatges sense connexió elèctrica, Hörmann ofereix una innovadora tecnologia d’automatismes.

COMANDAMENT HÖRMANN

COMANDAMENT HÖRMANN

Automatismes per a tanca d’entrada – Comoditat impressionant i seguretat convincent

banner-tanca-garatge
Per a una tanca d’entrada realment còmoda requereix un automatisme de control a distància. Tal com s’ho imagina. És clar que no es conformarà amb un automatisme qualsevol: per a la seva tanca d’entrada o per a l’equipament posterior de la porta batent o corredissa ja existent decideixi per un producte de qualitat en el qual pot confiar cada dia.

 

MAMPARES BANY

 

TENDALS

Tenim a la seva disposició:
• Lones de màxima qualitat i resistència garantides pel nostre exclusiu laboratori de control de qualitat.
• Més de 100 dissenys i colors d’última moda
• Braços d’alumini anoditzat, els més forts i resistents a la humitat i pol·lució. Combinables més amb el color de la lona.
• Àmplia gamma de sistemes d’accionament: manual, operador elèctric, automatismes (vent-sol, rellotges).
Seleccioneu el tendal que millor s’adapti a les exigències del seu client, tenim un model per a cada necessitat, des de les tradicionals capotes i pèrgoles fins als moderns tendals de braços invisibles, corredissos, etc. només així aconseguirà un tendal de màxima qualitat i utilitat.