Portes Seccionals HÖRMANN


Les portes seccionals automàtiques s’obren verticalment cap amunt. D’aquesta manera s’aconsegueix més espai al garatge i davant del mateix, podent aprofitar tot l’ample de pas. Les portes seccionals sempre hi caben, independentment de la forma del buit de garatge: rectangular, inclinat, amb arc segmentat o arc de mig punt. Per aquest motiu són ideals per a les reformes.

Hörmann desenvolupa i produeix tots els components per a portes i automatismes: així, estan completament adaptats entre si. I, per a la seva seguretat, han estat comprovats i certificats per reconeguts instituts independents. Es produeixen a Alemanya segons el sistema de gestió de qualitat DIN ISO 9001 i compleixen tots els requisits de la norma europea EN 13241-1.

Amb les portes seccionals automàtiques de Hörmann, els convidats no desitjats es queden fora. Si la porta de garatge està tancada, la protecció contra palanquejament s’enclava automàticament en l’ancoratge del carril-guia, i la porta queda bloquejada i protegida a l’instant. Aquest bloqueig de porta patentat funciona de forma completament mecànica i, a diferència dels automatismes de la competència, es manté operatiu fins i tot sense subministrament de corrent.

MOLTA GAMMA DE COLORS.