Portes i Finestres de PVC


Amb els perfils REHAU Euro-Design 70 aconseguirà un agradable confort. Gràcies al sistema de cinc càmeres, els perfils disposen d’un aïllament tèrmic. Conseqüentment, la calor romandrà a l’interior de la casa al hivern i fora a l’estiu. Així podrà gaudir de la calidesa i el benestar de la seva llar a més d’estalviar en calefacció i aire condicionat.

També moltes opcions a l’hora de triar el color,a més del clàssic blanc, estan disponibles en una gran varietat de colors i acabats superficials per realitzar qualsevol estil i idea. Si prefereix acabats rústics de fusta disposem d’una àmplia gamma de perfils fàcils de netejar, altament estables a la llum i a l’abrasió. Gràcies a la tècnica de REHAU el resultat és sempre d’alta qualitat.

 

Tots els avantatges en resum:

Sistema de perfils de finestra Rehau Euro-Design 70 per edificacions de qualitat.

Aïllament tèrmic: Valor Uf: 1,3 W / m2 K

Profunditat constructiva: 70 mm

Acabat antirobatori: fins classe WK2 / RC3

Aïllament acústic: fins a 45 dB (Rw)

Estalvi energètic:

Reducció de fins al 75% de pèrdua d’energia a través de la finestra.

– Ideal per a habitatges energèticament eficients.

– Tècnica de 5 càmeres tant d’obra nova com de rehabilitació.

– Per finestres i balconeres.

– Compatible amb caixó de persiana Comfort-Design Plus – per edificacions de qualitat.

A continuació li presentem diferents models de perfils realitzats amb RAU-PVC que permeten reduir les pèrdues de calor i, alhora, gaudir de la més alta qualitat i amb els millors acabats.

PRACTICABLE Euro-Design 70

Amb una profunditat constructiva de 70mm, 2 juntes perimetrals i un sistema de 5 càmeres, ofereixen un sistema d’excel·lent aïllament tèrmic i acústic.

CORREDERA Euro-Design Slide i S717

Per a finestres i balconeres ofereixen unes magnífiques qualitats tècniques i un acabat de qualitat per a garantir la seva satisfacció i confort. Màxima protecció contra el vent i la pluja, a més a més, pel tipus d’obertura podran aprofitar al màxim el seu espai.

corredera-slide

CORREDERA ELEVABLE S785

Dissenyat especialment per a grans superfícies envidrades. Aquests perfils ofereixen un aïllament tèrmic òptim, així com impermeabilitat a l’aire i estanquitat a l’aigua, imprescindible per aconseguir un espai confortable i lluminós.

corredera-elevable